ФБ Статуси

ГОРАЗД РОСОКЛИЈА : Вие, криминалци, морална багра и шљам, вие битангите што ,,ќе ја внесувавте земјата во семејството на европските народи”, а ја доведовте до работ на исчезнување

ЕВРОПА ВАС ВЕ ПРЕЗИРА

Европа која со вас, инсталирани како власт во Македонија, не сака ниту да разговара, Македонците распрскани низ Eвропа, ги прима во семејствата на eвропските народи.

Размислете со вашите скромни умствени капацитети и
лоцирајте го тој кого Европа не го сака ниту во своето предворје?

Тоа не е македонскиот народ!

Тоа сте вие, криминалци, морална багра и шљам, вие битангите што ,,ќе ја внесувавте земјата во семејството на европските народи”, а ја доведовте до работ на исчезнување.

Застанете пред огледало и ќе видите карикатури од личности, бедни кловнови на кои Европа и Америка им дозволуваат привремено криминално богатење, додека не го комплетирате националното предавство, за после тоа, вашата судбина да му ја препуштат на народот, македонскиот, истиот народ кој вие го предадовте и опљачкавте.

Низ целата историја на луѓето, нема предавство и предавник кои останале неказнети, нема да бидете ниту вие.

 

Loading...

Related posts

Leave a Comment