Македонија

ЗА МИЦКОСКИ ЕУ КОЈА НИ ГО ПРОМЕНИ ИМЕТО ЕДИНСТВЕНА АЛТЕРНАТИВА ЗА ДРЖАВАТА

Foto

ЗА МИЦКОСКИ ЕУ КОЈА НИ ГО ПРОМЕНИ ИМЕТО ЕДИНСТВЕНА АЛТЕРНАТИВА ЗА ДРЖАВАТА

Единствена алтернатива за Македонија е Европската Унија – порача лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски коментирајќи го состанокот во Охрид за т.н „Мал Шенген“.

Мицкоски вели добродојдена е соработка, но ЕУ е единствената стартешка унија кон која треба да цели државата.Со оваа негова изјава тој дефакто кажува дека неговата партија е за бетонирање на проектот северна затоа што европската унија е децидна и прифаќа преговори за влез на нашата држава во истата само со новото криминално наметнато име.

Loading...

Related posts

Leave a Comment