ХРОНИКА

Полициска акција во тек, апсење на лица инволвирани во пукањето кај хотелот „Александар Палас“

Вечерва во скопската населба Карпош, како што пренесоа повеќе медиуми, беше извршена голема полициска акција при што полициски џипови со припадници од ЕБР вршеа апсење на лицата кои го извршиле нападот во хотелот Александар Палас, кој се случи пред два дена.

Во целата населба имаше силно полициско обезбедување и се вршеа контроли на возилата.

Од МВР не откриваат повеќе детали за акцијата засега бидејќи се работи за опсежна полициска акција.

Loading...

Related posts

Leave a Comment