ФБ Статуси

Сашо Панговски : Тргни се на страна Жмиц, има мажи Македонија за кои ништо не е претешко ни прескапо ако е во име на татковината… Иди качи се на некоја планина, не труј овде долу…. Загадено е!

Мицкоски во интервју за српски весник изјавил дека преспански е неповратен процес и дека он не бил ништо крив, Zaev did it.
Замислете Гоце Делчев да речел, другари тоа е, 500 години Турци, тоа е неповратен процес, дајте да се турчиме, да се сунетиме и да си садиме компир, не сум јас крив, Самоил е крив што ја изгубил државата….
Замислете и која мака има PR тимот на #дпне овој безрбетник да го претстави како лидер на било што. Мицкоски би изгубил на избори за претседател на куќен совет во сопствената зграда.
Затоа храбрите крилатици изговорени од устата на Мицкоски наидуваат на подсмев….
Тргни се на страна #Жмиц, има мажи Македонија за кои ништо не е претешко ни прескапо ако е во име на татковината…
Иди качи се на некоја планина, не труј овде долу….
Загадено е.

Loading...

Related posts

Leave a Comment