Category : Анализа

Анализа

БЕРНАЈС ПРОПАГАНДА,ЛУЃЕТО НИКОГАШ НЕМА ДА БИДАТ ОВЛАСТЕНИ ДА ОДЛУЧУВААТ ВО ДЕМОКРАТИЈА.

админ
Во документарецот под наслов „Век на самиот себе“, кој ќе го најдете на крајот на овој напис, можеме да видиме како се создаде сегашното општество...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial