Category : Интервју

Интервју

Интервју со Никодим Царкњас : Во Македонија предавниците се во сите сфери на општеството

админ
  Интервју со архимандрит Никодим Царкњас направено пред една година во која тој говори за притисоците на македонците во егејска македонија од страна на грчкото...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial