Category : Култура

Култура Музика

Интервју со Димитра Цилевска – Поет,композитор и музичар,повод новата песна со наслов Ко Вонземјанец

админ
  Во потрага по квалитет во нашава ни мила Родина патот не нанесе во Битола,градот на конзулите.Битола одсекогаш била расадник за таленти на сите полиња...
Култура

Олга Новачева – Громот му помага на громовникот Илија.Се ВЕЛИ дека тие заедно ќе грмнат – ,,За тебе Рацине,,

админ
  ,,Познато е дека топонимот Велес го поврзуваат со називот Вила Зора, што подоцна стана погрешно докажувајќи дека се работи за некогашна Бела Зора која...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial