Category : ХРОНИКА

ХРОНИКА

Северџанска Шизофренија : Бранко Тричковски: Кому му е гајле за Гоце, бе!

админ
  Кога ќе престане дејството на терапијата која ви е препишана од доктор специјалист за душевни пореметувања,многу често шизофренијата се мултиплицира.Пример како создаден за опсервација...
ХРОНИКА

Поголема група луѓе нападнале лекари , сестри и болничари во Градската болница „Климент Охридски“ во Скопје

админ
  Поголема група лица вчера нападнале вработени во Старата Градска болница во Скопје, а кога дошла полицијата да интервенира, инцидентот станал поголем зошто групата се...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial